AKU MUNG ISO NGOPO?

Arep ngopo meneh saiki? Sambat yo mung isone karo Gusti, ngrasake pecate nyowo arep mati, mung bok sawang koyo ora duwe ati?

Arep nesu? mancal raimu sikilku bok taleni sak kuatmu, arep mlayu minggat gulu iki wes bok cencang tali sing kuat?

Njaluk tulung karo sopo? Ngucap tulung2 ijeh ora bok gatekno, paling mung “embik… embik…” sing bok rungokno….

Mugo2 Gusti Pengeran ngijabahi sujut terakhirku iki sakdurunge dijemput kematian….. mugo2 mbesok tahun2 ngarep wayah korban ora mung kewan, cukup korban perasaan, mantan opo kenangan!

Aku ora po2 bok arani ora tau adus,  paling ora aku bangga dadi wedus, mati terhormat nyandang bagus!

Mbelinger store
Jln kebunraya
Timur gembiraloka zoo
Jogjakarta

Mbah Mangun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*